KOKW Hoofding

 
lidkaart
2015
2016
2017
2018
U bent op pagina : Lidmaatschap / Lid worden
 
 
 
 
 
 
Twitter Facebook Wikipedia  
 
 
 
 
Indien je niet over “flash player” beschikt op uw tablet of smart phone en aldus geen "keuze lijst" hierboven, klik dan hier om op onze Sitemap te komen en zo een keuze te maken naar pagina's zonder het gebruik van flash player"

 

 

AANDACHT : Dit formulier hieronder werkt tijdelijk niet meer wegens overschakeling van Server bij de Hostingprovider. Gelieve uw aanvraag tot lidmaatschap te melden ofwel via een mail naar info@kokw.be met opgave van uw persoonlijke gegevens en soort gewenst lidmaatschap, of druk op onderstaande knop en vul een daartoe nieuw opgemaakt het Google formulier in.

word lid

Elektronisch inschrijvingsformulier.

Toetredingsformulier tot de Kring


Ja, ik geef me op als een lid van K.O.K.W: voor de bijdrage per jaar, zie onder "lidmaatschap van de K.O.K.W""

Velden met ! zijn verplichte velden.

Toetredingsformulier

Ik geef mij op als *

Binnenland
gewoon lid
steunend lid

Buitenland
gewoon lid
steunend lid

Voornaam : !
Naam : !
Adres :
Postcode en woonplaats :
GSM :
Telefoon (overdag):
E-mail : !
Geboortejaar:
De K.O.K.W. kan deze gegevens gebruiken voor haar eigen communicatie met de leden en voor de communicatie onder de leden onderling. Wenst u dat liever niet, dan kunt u dat meedelen aan het secretariaat van de K.O.K.W. U mag deze gegevens inzien en vragen ze desgewenst te verbeteren. U mag ook de door de K.O.K.W. aangelegde ledenlijsten met gegevens raadplegen (wet op de verwerking van de persoongegevens dd 08/12/01992 en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht wordt/werd..
Uw inschrijving is slechts geldig mits tijdige betaling van het lidgeld zoals hoger voorzien op rekening nr BE 50 8508 3519 1418 te name van de K.O.K.W. met vermelding "lidgeld 2018 + naam en adres"
  Hieronder minstens antwoorden "geen" of uw vraag stellen
Vragen : !
 
 
! = Verplicht veld

 

Terug naar bovenaan de pagina

sub